Vészfékezni kényszerült egy vonat Szolnoknál, egy bevásárlókocsi volt az oka

Megosztás

Nem mindennapi eset kapcsán indított nyomozást a Szolnoki Rendőrkapitányság. A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének megalapozott gyanúja miatt keresik az ismeretlen tettest, aki egy bevásárlókocsit helyezett a vágánytengelybe Újszász és Szolnok között, ezzel vészfékezésre kényszerítve az arra járó vonatot.

A szolnoki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a körülmények tisztázása érdekében, mert valóban van mit tisztázni. Annyi biztos, április 11-én este kilenc óra után a Szolnok és Újszász állomások között közlekedő vasúti mozdony vezetője a vágánytengelyben egy bevásárlókocsit vett észre.

Emiatt azonnal vészfékezésre kényszerült, de szerencsére személyi sérülés nem történt, illetve a szerelvény és a pályatest sem rongálódott meg.

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy akinek a cselekményről információja van, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600-as számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, illetve a díjmentes 112-es segélyhívón.

Kép: MTI/Bodnár Boglárka

Kapcsolódó cikkek